Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινώς τις ώρες λειτουργίας του καταστήματος.

Καθημερινα:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 12:00 έως 20.00 , και Σάββατο 11.00 έως 15.00

> Εντός πολεοδομικού Θεσσαλονίκης:

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ – για αγορές αξίας άνω των 200€ με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, και ορισμένων προαστίων εκτός εάν πρόκειται για μεγάλες συσκευές (ψυγειοκαταψυκτες, ντουλάπες κ.α.) με παραδόσεις εκτός Ισογείου ΜΕ ΧΡEΩΣΗ. (Κατόπιν συνεννόησης)

Προάστια Θεσσαλονίκης, όπως Ωραιοκαστρο Πανοραμα Ρετζικι Πευκα Εξοχή Θερμη Πλαγιαρι Καρδια Ρυσιο Διαβατα, είναι δωρεάν.

Για αγορές αξίας κάτω από 200€ εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης  η επιβάρυνση είναι συν 5€.

 >Εκτός πολεοδομικού Θεσσαλονίκης:

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται με Πρακτορεία Μεταφορών τής επιλογής τού Αγοραστή , εάν δεν γνωρίζει σε συνεννόηση με τον αγοραστή επιλέγουμε εμείς!

Τα μεταφορικά που αναγράφονται στην παραγγελία σας ενδέχεται να διαφέρουν αν είναι εκτός πρωτεύουσας νομού (αφορά όλη την Ελλάδα). Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την έξτρα επιβάρυνση για κωμόπολη – χωριό.

Οι παραδόσεις με μεταφορική αφορούν παράδοση επί πεζοδρομίου. περίπτωση που χρειάζεται μεταφορά σε όροφο υπάρχει έξτρα χρέωση, κατόπιν συνεννόησης με την μεταφορική που μας εξυπηρετεί.

Το κόστος μεταφοράς εκτός Θεσσαλονίκης, εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος του προϊόντος και την απόσταση μεταφοράς.

****Η παραλαβή σας γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε.

Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα στην εξωτερική συσκευασία, ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε και να αρνηθείτε.

Μετά την παραλαβή του από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από τη μεταφορική εταιρεία, ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν στην εξωτερική συσκευασία του προϊόντος. Για φθορά στο εσωτερικό θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο σε όροφο ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη».

Επίσης θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι επιστροφές προϊόντων που φέρουν εργοστασιακή ταινία – αυτοκόλλητο ασφαλείας και έχουν ανοιχθεί, ΔΕΝ θα γίνονται αποδεκτές .

Call Now Button