Καλάθι

Ζούμε στην εποχή της έξυπνης τεχνολογίας όπου κάθε ηλεκτρική συσκευή που «σέβεται τον εαυτό της» αλληλεπιδρά με τον χρήστη και του δίνει την δυνατότητα να ελέγχει απόλυτα κάθε λειτουργία με το πάτημα ενός κουμπιού. Η εταιρεία Miele, πρωτοπόρος στην κατασκευή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας δεσμεύεται ότι μπορεί να εξοπλίσει το σπίτι σας με συσκευές που υπόσχονται μεγαλύτερο έλεγχο, περισσότερη ελευθερία και ασυναγώνιστη άνεση.

Ειδικά για τον αγαπημένο χώρο της κουζίνας, οι έξυπνες συσκευές της Miele μπορούν να κάνουν τη ζωή μας εύκολη και πρακτική. Οι επαγωγικές εστίες καθιστούν το μαγείρεμα μία υπέροχη εμπειρία όπου η θερμοκρασία, ο χρόνος και ο τρόπος ψησίματος ρυθμίζονται με πρωτοποριακά συστήματα ελέγχου ώστε κάθε πρώτη ύλη να μαγειρεύεται με τον καλύτερο και πιο υγιεινό τρόπο.

100% επιτυχία στο τηγάνισμα

Η τεχνολογία TempControl είναι ιδανική για τηγάνισμα αποτρέποντας την υπερθέρμανση του λαδιού και του βουτύρου μέσα στο σκεύος. Διατηρεί συνεχώς τη βέλτιστη θερμοκρασία μαγειρέματος – που έχει ως αποτέλεσμα να μην καίγεται το φαγητό.

Εστίες MIELE KM 6839 TempControl

Στο website www.euragora.gr μπορείτε να βρείτε την εντοιχιζόμενη εστία MIELE KM 6839 TempControl με πλούσιο εξοπλισμό και καινοτόμες λειτουργίες που θα απογειώσουν τις μαγειρικές σας ικανότητες.

Δημιουργική Μαγειρική!

Οι οθόνες αφής, ο λειτουργικός φωτισμός, οι ευέλικτες εστίες και οι αθόρυβες λειτουργίες απλοποιούν την διαδικασία μαγειρέματος και σας αφήνουν ελεύθερους να υλοποιήσετε τις γευστικές σας δημιουργίες με τον πιο ευφάνταστο αλλά και ακριβή τρόπο. Στις έξυπνες κουζίνες Miele δεν είναι τίποτα σχεδιασμένο στην τύχη.

Επαγωγική εστία Miele KM 7897 FL

Όπως η Επαγωγική εστία Miele KM 7897 FL που θα βρείτε στο www.euragora.gr και σας επιτρέπει να

  • Χρησιμοποιείτε την πλήρη επιφάνεια της εστίας για μέγιστη ευελιξία
  • Τοποθετείτε ως 6 σκεύη συγχρόνως
  • Τοποθετείτε «έξυπνα» τα σκεύη και στη σωστή θερμοκρασία
  • Καθαρίζετε με ευκολία την ειδικά διαμορφωμένη επιφάνεια
  • Μετακινείτε αθόρυβα τα σκεύη
  • Εξαλείψετε τις μυρωδιές με τον απορροφητήρα που αντιδρά αυτόματα στις ρυθμίσεις της εστίας.
  • Απολαμβάνετε πολλές πρόσθετες λειτουργίες όπως stop and go

Αποκτήστε τη νέα γενιά έξυπνων συσκευών Miele που μας προσφέρουν μεγαλύτερο έλεγχο στη κουζίνα, μειώνουν κόστος κατανάλωσης ρεύματος, αυξάνουν σημαντικά τις μαγειρικές μας ικανότητες και το πιο σημαντικό: μας χαρίζουν extra χρόνο τον οποίο μπορούμε να περάσουμε ποιοτικά με την οικογένειά μας και με όποιους αγαπάμε!

Call Now Button